Kom i gang

Adobe Stock

Er du blitt medlem av en komite?

Vi ønsker deg velkommen som komitemedlem. Deltakelse i standardiseringsarbeid vil være et viktig element i din faglige utvikling og nettverksbygging, samtidig som det vil kunne gi verdi for din organisasjon.

Komitearbeid er en fin plattform for å skape nettverk mot fageksperter i andre organisasjoner, samt videre til å skape forståelse i forhold til de ulike rollene som produsent, myndighet eller bestiller/utfører.

Med den riktige kunnskapen og tilgang til verktøy vil du kunne få en større verdi og bruke tiden du har tilgjengelig på en effektiv måte.

Under vil du finne gangen videre.

Retningslinjer
Du er nå oppnevnt som medlem i en komite og vi ønsker deg velkommen. Som medlem av en av våre komiteer er det noen retningslinjer du bør se på. For å gjøre arbeidet enklere for deg så tilbyr vi deg  ulike verktøy, samt at vi har en FAQ database med over 1000 spørsmål og svar. Følg en av IECs online kurs, uansett hvor du er og når du vil. Få tilgang til kursinnhold på mobil, nettbrett eller PC. Det arrangeres kurs på ulike nivåer som gir deg den nødvendige kunnskapen for å bidra inn i  standardiserings arbeidet.
Følg prosessen i pilene videre, noe vi håper vil være til god hjelp. Dette gjelder ulike Regler og retningslinjer for komite-medlemskap. Under finner du finne noen nyttige linker som  Verktøy og Spørsmål og svar (FAQ) Se de ulike tilbudene som tilbys på IEC Academy Meld deg på et av våre Standardiseringskurs

Komiteer