Akademiet

Akademiet er et område hvor læring og kunnskap står i fokus

Om NEK Akademiet

Akademiet er et område hvor læring og kunnskap står i fokus. Innholdet på denne siden er hovedsakelig fokusert på standardiseringsarbeid. Det vil være informasjon og kurs som gir den enkelte den nødvendige kunnskap for å bidra inn i dette arbeidet. Man vil også finne mer generell informasjon rundt verdien av standardisering i internasjonal handel osv.

Det vil være mulig å melde seg på kurs, lese interessante artikler, drive selvstudier og på sikt gjennomføre e-læring. Innholdet på siden er under kontinuerlig utvikling og har du forslag til hva du ønsker å lære mer om, er du velkommen til å kontakte oss.

Kursene

Kursene er rettet mot medlemmer i NEKs komiteer, men egner seg også for andre som har lyst til å lære om standardiseringsarbeid. Kurset vil ta for seg sentrale temaer som forbereder deltakerne til arbeidet i norske komiteer. Gjennom dagen vil man lære om verdien av standardisering, relevante prosesser, begreper og nyttige verktøy.

I 2022 gjennomfører vi to kurs, hvor del 1 tar for seg det grunnleggende, mens del 2 er rettet mer mot viderekommende. Begge kursene anbefales for både nye komitemedlemmer og etablerte som ønsker en oppfriskning og en formell gjennomgang.

Kursene gjennomføres på nett og påmelding gjøres gjennom våre arrangementssider.