NEK Intro

En mentorordning hvor et komitemedlem kan ta med en kollega inn i komitearbeidet

Ønsker du å bli en del av vårt mentorprogram?

Deltagelse i standardiseringsarbeid gir mulighet til påvirkning av innholdet i relevante norske, europeiske og internasjonale standarder og spesifikasjoner.

For å sikre stabil innflytelse og representasjon i våre komiteer kan et medlem ta med en kollega inn i arbeidet kostnadsfritt.

Mentorordningen kaller vi NEK Intro.

Programmet vil gi nye deltakere en introduksjon til standarder og standardiseringsarbeid. Dette gir en ypperlig mulighet for faglig utvikling, og nettverksbygging på nasjonalt- og internasjonalt plan.

Mentorprogrammet NEK Intro

Mentorprogrammet legger til rette for at organisasjonene kan sikre kontinuitet i standardiseringsarbeidet.

Gjennom programmet kan man melde inn et ekstra medlem i en komite gratis de to første årene. På denne måten kan organisasjonene legge opp til kompetanseoverføring mellom erfarne og nye medlemmer  i standardiseringskomiteene.

NEK anbefaler at det erfarne medlemmet fra organisasjonen stiller seg til disposisjon for det nye medlemmet for innføring i komitearbeid.

Slik tar man vare på erfaring, og sikrer kontinuitet i arbeidet. Samtidig vil komiteens faglige diskusjoner gi økt kompetanse og forståelse innenfor fagfeltet.

Søknad

Søknad om komitemedlemskap for  NEK Intro foregår på samme måte som for ordinært medlemskap. Huk av i boksen for «Ønsker NEK Intro» og fyll ut navn på mentor i søknadsskjema.

Bli medlem?

Vil du bidra til å forbedre standarder innen dette fagområdet?

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Hva skjer med batterier?

Dato
25.01.2024