Tilbake

Komiteleder i NK 79, alarmsystemer

Trond Bergersen har vært komiteleder i NK 79 fra januar 2017, en komite som omfatter fagfeltet alarmsystemer. Han har 40 års erfaring innen teknisk og kommersiell/ledelse.

Trond Bergersen, komiteleder i NK 79

Han har idag en rekke ulike arbeidsoppgaver, herunder innkjøp/forhandler, fusjoner og oppkjøp, forretningsprosesser, salg og markedsføring, teknologi, ledelse – og teambuilding, HR, prosjektledelse, IKT, sikkerhetssystemer, alarmmonitoring og rapportering. Fram til 2017 aksjonær og CTO i Safetel-konsernet, med fokus på utvikling av Server / Cloud-baserte alarm/M2M mobil / IP-transmisjonssystemer.

Fra 2013 har han også fokusert på det internasjonale arbeidet på vegne av NEK for utvikling av standarder innen 6 ulike Cenelec / IEC arbeidsgrupper innen sikkerhet – og alarmer, alarmovervåking og alarmmottak, helse / sosiale alarmer og Visual Surveillance Systems. Fra januar 2017 var han leder av den Norske nasjonale komiteen NEK TC79 Alarmtransmisjon.

I tillegg har han foruten daglig drift i privatforetaket, videreutvikling av egne eiendommer i Sør-Øst og Nord-Norge.

 

Relaterte artikler

Se alle nyheter
3D print

Sertifisering mot standarder - forutsetning for global handel

Dato
05.01.2024

Du kan være med å lage standarder!

Dato
28.09.2023

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

Dato
27.09.2023