Tilbake

Hold av datoen – dette skjer høsten 2024!

Vi ønsker å dele noen viktige datoer for 2024. Spennende arrangementer vil komme på løpende bånd og vi vil også invitere til gratis webinar. Her er noen av høstens høydepunkt:

Høstens arrangementer

Teknisk dokumentasjon 12. september på Oslo Kongressenter

På dette arrangementet vil vi belyse hvordan standarder kan benyttes for å øke kvaliteten ved utforming og strukturering av den tekniske dokumentasjonen.

Her kan du lese mer.

 

Ekom-konferansen, 25. september på Clarion Oslo i Bjørvika

Konferansen vil ta opp tematikker som KI, robotisering, IOT, digital tvilling og velferdsteknologi. I tillegg til myndighetenes regulering og tilsyn, funn fra tilsyn, utfordringer i bransjen og NEK 700.

 

Forretningsperspektiv, 16-17 oktober på The Hub

Forretningsperspektiv 2024 er NEKs konferanse for ledere og beslutningstakere som søker å forstå og utnytte mulighetene som ligger i det grønne skiftet.

Her kan du lese mer.

 

I tillegg til:

Webinar: Risiko og driftssikkerhet, 6. november

Erfaringskonferansen, 20-21. november på Clarion Oslo i Bjørvika

 

Vårens arrangementer

Noe som er nærmere i tid er derimot Soldagen 23. april, og Høyspenningskonferansen 5-6. juni.

Solkraft har hatt stor oppmerksomhet de siste årene og dette er en utvikling som er spådd skal akselerere i tiden framover. Gjennom Soldagen 2024 ønsker NEK å vise hvor solkraft står i dag og samtidig se på de mange ulike sidene av en solcelleinstallasjon. Foredragsholderne er noen av Norges fremste eksperter på fagfeltet, og vi vil få en dag fylte med kompetanse og læring.

Høyspenningskonferansen arrangerer vi sammen med REN. Vi ønsker å vise hvordan standardisering er en viktig arena for å sammen finne de beste løsningene. Her får vi besøk av blant annet DSB og RME.

Velkommen!