Tilbake til nek.no

Ekomkonferansen 2024

Er du interessert i en oppdatering innen ekom?

Registrer deg her

Meld deg på vår konferanse 25. sept.

Ekom – en samfunnskritisk tjeneste

Digital teknologi og ekom er på en eller annen måte integrert i omtrent alle aspekter i dagens samfunn.  Det har aldri vært viktigere å kunne tilby robuste, pålitelige og sikre ekom-tjenester.

Det er en ny ekomlov på trappene, noe som vil ha stor betydning for regulering og tilsyn av fremtidens tjenester. Hva betyr de nye forskriftene for rammebetingelsene?

Både tjenesteleverandører og forbrukere står overfor en rekke utfordringer, men hvor ligger sårbarhetene i ekom-tjenestene?

Registrering

Dato
25.09.2024 fra 09:15 til 17:00
Adresse
Clarion Hotel Oslo, Dronning Eufemias gate, Oslo, Norge
Pris

Konferanseavgift er satt til kr. 4.990,- for fysisk deltakelse,
kr 3.990 for virtuell deltakelse.
NEKs komitemedlemmer kr. 3.490,-/2.490.-. Alle priser eks. MVA.
Studenter kan delta gratis virtuelt. Kontakt NEK for mer info.

Vi kunne ikke vise påmeldingskjema fordi du ikke har aksepterte cookies.

Vi omgir oss med en rekke moderne ekom-tjenester som er basert på trådløs teknologi.  I en slik sammenheng er det nærliggende å spørre seg om det egentlig er så viktig med kabling? Hvilke tjenester er det som skal støttes?  Finnes det gode alternative løsninger for trådløs dekning? Byggebransjen har møtt utfordringer i forhold til innendørs mobildekning, spesielt ved innføringen av 5G, hvilke løsninger finnes for å møte disse utfordringene?   

Det økende behovet for gode ekom-tjenester driver frem en endring i myndighetenes krav til installatørbransjen.  Dette medfører at det stilles nye kompetansekrav i bransjen.  NEK 700 er en standardsamling som myndighetene henviser til for å sikre at kvalitetskravene møtes. Vi diskuterer endringene i den nye utgaven NEK 700:2024.