Tilbake til nek.no

Høyspenningskonferansen 2025

Under konferansen vil NEK og REN belyse den siste utviklingen innen nasjonalt og internasjonalt elektroteknisk standardiseringsarbeid. Det vil være fokus på standardenes rolle og praktiske tilnærminger til dette for ulike deler av kraftsystemet.

Registrer deg her

Høyspenningskonferansen 2025

Nasjonal og internasjonalt fokus på elektrifisering og på utbygging av ny fornybar kraftproduksjon skaper behov for store investeringer i infrastruktur for strømnettet.

Som rapportene fra NOU 6 «Nett i tide» og NOU 2022:6 «Mer av alt – raskere» viser, er infrastruktur for elektrisitet sentralt for å nå nasjonale og internasjonale målsettinger.

Det er enorme investeringer i kraftnettet som er planlagt fremover. Målt i kapasitet må strømnettet utvides mer de neste 10 årene enn det Norge har etablert frem til nå. Det er svært viktig å samarbeide og å forvalte sine anlegg og verdier på best mulig måte. I tillegg er det også viktig å anerkjenne at beredskap er noe som må prioriteres fremover. REF NOU 2023:17 «Nå er det alvor»

Vi ønsker med dette arrangementet å vise hvordan standardisering er en viktig arena for å sammen finne de beste løsningene.

Konferansen holdes i samarbeid med

Registering

Dato
21.01.2025 fra 09:00 til 22.01.2025 16:00
Adresse
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo
Pris

Kr. 7.990,- for fysisk deltakelse/ kr. 5.500,- for virtuell deltakelse.

NEKs komitemedlemmer kr. 6.990,-/ kr. 4.500,-.

Middag 21. januar på Vaaghals kr. 1.090,-.
Alle priser eks. MVA.
Studenter kan delta gratis virtuelt, lærere 50 % rabatt.
Kontakt NEK for mer info.
Det vil være tilgang til opptaket i en periode etter arrangementet.

Ved avmelding senere enn 7 dager før arrangementet belastes full avgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma.

Personvernerklæring for NEKs virksomhet

Vi kunne ikke vise påmeldingskjema fordi du ikke har aksepterte cookies.

Under en konferanse er den gode samtalen ofte noe av det viktigste. NEK inviterer derfor alle deltakerne til å bli med på en middag på restauranten Vaaghals. Vaaghals ligger rett ved hotellet og er et sted vi kan garantere at blir en fin opplevelse.

Vaaghals er den første restauranten som ble etablert i Barcode området. I dag ledes restauranten av Christer Rødseth, som er kjøkkensjef. Christer er tidligere deltaker på kokkelandslaget og mange kjenner ham også som TV-kokk på TV2.

Vaaghals baserer sitt kjøkken på norske råvarer og legger vekt på at det skal være en hyggelig atmosfære på restauranten. Dette har de gjort så bra at de er nevnt i Michelin guiden. En middag på Vaaghals er en garanti for en hyggelig kveld, og vi gleder oss.