Tilbake til nek.no

Soldagen 2024

Er du interessert i å vite mer om solceller?

Registrer deg her

Hold av datoen 23. april!

Velkommen til NEKs Soldag 2024!

Solkraft har hatt stor oppmerksomhet de siste årene og dette er en utvikling som er spådd skal akselerere i tiden framover. Gjennom Soldagen 2024 ønsker NEK å vise hvor solkraft står i dag og samtidig se på de mange ulike sidene av en solcelleinstallasjon. Foredragsholderne er noen av Norges fremste eksperter på fagfeltet, og vi vil få en dag fylte med kompetanse og læring.

En konferanse handler ikke bare om kompetanse, men er også en god arena for å treffe likesinnede. Det er derfor satt av godt med tid til pauser for å ha den gode samtalen. The Hub er også kjent for å ha en rikholdig og god lunsj. Mulighetene for å bygge nettverk skal derfor være ivaretatt.

For de som ikke kan møte fysisk vil det være muligheten til å delta digitalt. Konferansen blir også tatt opp. Alle som er påmeldt vil få tilgang til opptaket av Soldagen i ettertid, så du kan se foredragene akkurat når det passer deg.

Ansatte i NEK
Martin Samset og Gunnar Gjesdal

Martin og Gunnar ønsker velkommen til seminaret.

Chief Operating Officer
Anneline Malling Breen

Anneline Malling Breen jobber som prosjektleder i Solenergiklyngen og skal gi en markedsoppdatering, i tillegg til muligheter og barrierer for økt utbygging av solenergi i Norge.

Avdelingsingeniør i RME
Marit Stenødegård Hjerpseth og Jacob Tarrason Risa

Marit Stenødegård Hjerpseth og Jacob Tarrason Risa i RME gir oss en innføring i tariffering, spenningsutfordringer i lavspent distribusjonsnett og om delingsløsningen.

 

Sjefsingeniør i DSB
Tom Erik Jonberg

Tom Erik Jonberg er sjefsingeniør i DSB og skal informere om regelverket og erfaringer for solcelleinstallasjoner. «Tommen» er en engasjert foreleser med en presentasjon som griper tak i utfordringene ved installasjon.

Daglig leder
Tor Christian Tuv

Tor Christian Tuv er daglig leder i FUSen og skal snakke om lønnsomhet i solkraft i årende som kommer.

Leder i NK 64
Eirik Selvik

Vi får lære mer om Offgrid og Øydrift av solcelleinstallasjoner.

Forretningsutvikler i IFE
Sigmund S. Kielland

Sigmund S. Kielland er forretningsutvikler i IFE og skal snakke om energilagring i solcelleinstallasjoner.

Komiteleder i NK 219
Pål-Arne Oulie

Pål-Arne Oulie er komiteleder i NK 219. Han har bakgrunn fra Universitetet for miljø- og biovitenskap og han skal snakke om solenergi i landbruket.

Teknisk utreder i Gjensidige ASA
Rune Siewartz Nielsen

Rune Siewartz Nielsen er teknisk utreder i Gjensidige. Han skal snakke om utfordringer vi ser ved utredning av branner i solcelleanlegg, både direkte brannårsaker og de som kan skape branner/skader senere.

Fagleder Elektro
Stian Tollisen

Stian jobber i Skarpnes som faglig ansvarlig.

Solcelleinstallasjoner omfattes av NEK 400. Denne standarden henviser igjen til NEK446, som en standard for dokumentasjon og vedlikehold av solcelleanlegget. Stian skal fortelle oss mer om dette og bygningsintegrerte anlegg.

Forretningsutvikling og innkjøp i OneCo
Marie Kolderup

Marie Kolderup jobber med forretningsutvikling og innkjøp i OneCo, i tillegg har hun erfaring fra Nelfo og som komiteleder i NEK.

Registrering

Dato
23.04.2024 fra 09:00 til 16:20
Adresse
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerusgate 3, 0106 Oslo
Pris

Kr. 4.990,- for fysisk deltakelse/ kr 3.990,- for virtuell deltakelse.
NEKs komitemedlemmer kr. 3.990,-/kr. 2.990.-.

Alle priser eks. MVA.
Studenter kan delta gratis virtuelt. Kontakt NEK for mer info.

Ved avmelding senere enn 7 dager før arrangementet belastes full avgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma.

Personvernerklæring for NEKs virksomhet

Vi kunne ikke vise påmeldingskjema fordi du ikke har aksepterte cookies.