Tilbake

Nyt sommeren – dette skjer til høsten

Da er endelig sommeren her og vi kan nyte noen deilige fridager. Det kan komme godt med for NEK legger opp til en hektisk og spennende høst.

Da er endelig sommeren her og tiden er inne for å nyte noen velfortjente ferieuker. Vi i NEK gleder oss allikevel til en hektisk høst. Spennende arrangementer vil komme på løpende bånd og lansering av nye standarder blir det også plass til. Her er noen av høydepunktene:

 

Høyspenningskonferansen 5. og 6. september

Under konferansen vil NEK og REN belyse den siste utviklingen innen nasjonalt og internasjonalt elektroteknisk standardiseringsarbeid. Det vil være fokus på standardenes rolle og praktiske tilnærminger til dette for ulike deler av kraftsystemet.

Les mer om Høyspenningskonferansen

Maritim konferanse 7. september

Under Maritim konferanse vil vi belyse den siste utviklingen innen nasjonalt og internasjonalt elektroteknisk og digitale standardiseringsarbeid relatert til maritim næring. Energibesparende teknologi, digital sikkerhet og autonomi er noen av temaene på agendaen.

Les mer om Maritim konferanse

Erfaringskonferanse maskin 13. september

Mange har savnet en konferanse om praktiske erfaringer innen bruk av standarder for maskinsikkerhet. Under konferansen vil du få høre om praktiske erfaringer fra noen av de sentrale aktørene innenfor elektriske maskiner og automasjon.

Lansering av NEK 439A:2023 Lavspenningstavler 20. oktober  – gratis webinar

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober – 1. november

Konferansen vil dekke en stor del av det som rører seg innenfor elektroteknikk. Sentrale emner vil være havvind, solenergi, elbillading, fra IT til TN, forskrifter og standarder. Det sosiale vil også bli tillagt stor vekt med flere pauser, lunsj og middag på Vaaghals for de som ønsker 31. oktober.

Les mer om Elsikkerhetskonferansen

 

Gratis webinarer

Vi vil også invitere til flere gratis webinarer i løpet av høsten. Ikke alt er på plass enda, men det går mot lansering av standardserien «Digital stasjon» og en ny versjon av tavlestandarden NEK 439A. Dette skal markeres med gratis webinarer. Vi ønsker også å rette oppmerksomheten mot ekomanlegg med flere ulike gratis webinarer om NEK 700.

Ha en god sommer!

Da gjenstår bare å ønske en god sommer og velkommen til NEK når arbeidsdagene begynner igjen.