Tilbake

Elsikkerhetskonferansen i november

NEKs Elsikkerhetskonferanse har blitt arrangert gjennom mange år og har blitt besøkt av mange hundre deltakere. Årets konferanse blir arrangert 30. november og 1. desember på moderne the Hub.

Trygg konferanse

Elsikkerhetskonferansen arrangeres tradisjonelt annet hvert år. I 2021 vil konferansen gå av stabelen 30. november og 1. desember.

Lobby lounge Clarion Hotel the Hub

Lobby lounge Clarion Hotel the Hub

-Vi har valgt å legge Elsikkerhetskonferansen litt sent i år av hensyn til pandemien. Mot slutten av 2021 bør så stor del av befolkningen være vaksinert at det er få eller ingen restriksjoner igjen. NEK setter trygghet i førersetet og vi har tatt høyde for at vi fortsatt skal holde 1 meter avstand når vi møtes til Elsikkerhetskonferansen, forteller Kristin Fagerli, prosjektleder for Elsikkerhetskonferansen.

Årets program

Programmet for årets konferanse er ikke ferdig enda, men tradisjonen tro vil det bli innlegg som spenner over flere fagfelt og interesser. Det er en rivende utvikling i elektrifisering av Norge og denne utvikling vil gjenspeiles i programmet.

-De som har vært med tidligere kommer nok til å kjenne igjen flere av emnene i programmet. Samtidig ønsker vi også at konferansen skal ta for seg alt det nye man etter hvert må forholde seg til. Fornybar energi, energilagring, lading og elektrisk transport er blant emnene som vi arbeider med. Uansett vil dette bli et program ingen vil bli skuffet over, fortsetter Kristin.

Moderne hotell og spennende omgivelser

Årets konferanse vil bli avholdt på the Hub. Dette hotellet vil mange kjenne igjen fra TV-serien Hotelleventyret som gikk på TVNorge i 2019. Hotellet fremstår som svært attraktivt med fremstående kunstverk på veggene og smakfull dekor. Konferansefasilitetene er også blant de beste i landet og borger for en vellykket konferanse. NEK har også forhandlet seg fram til en meget attraktiv pris for overnatting på hotellet slik at tilreisende kan nyte godt av et moderne hotell og enkel tilgang til konferansen.

Clarion Hotel the Hub

Clarion Hotel the Hub

-Når vi setter i gang konferansen er det nesten 2 år siden pandemien traff oss. Vi har derfor lyst til å gjøre litt ekstra ut av denne konferansen når vi først kan møtes. Middag håper vi at kan nytes på en av Oslos beste restauranter med tilknytning til Barcode og Bjørvika. Da får man også muligheten til å stifte bekjentskap med et av de mest spennende byutviklingsprosjektene i Norge avslutter Kristin Fagerli.

Les mer om Elsikkerhetskonferanse 2021 og meld deg på!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Sommeren er her - (men dette skjer høsten 2024!)

Dato
13.06.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 3

Dato
04.06.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 2

Dato
15.05.2024