Tilbake

Young Professionals er ikke bare standard

IEC Young Professionals er en workshop hvor man får dypere innsikt i prosessene rundt standardisering. For mange ligger det et nesten like stort utbytte i å treffe andre i samme situasjon for faglig diskusjon og utveksling.

Young Professionals

IEC Young Professionals handler ikke bare om IEC og standardisering. Vel så viktig er det at man treffer andre mennesker i samme situasjon som deg selv.  Mange av de tidligere deltakerne trekker nettopp fram muligheten til å bygge seg et internasjonalt nettverk hvor man kan diskutere ulike faglig problemstillinger.  I 2019 var det deltakere fra 44 ulike medlemsland og muligheten til å se problemstillinger fra nye vinkler oppleves som positivt.

Lufte ideer

Juan Li fra Kina var en Young Professional i 2018. Foruten at hun kunne øke kunnskapen om IEC og standardisering var muligheten til å dele ideer noe hun satte pris på. Hun vil bruke kunnskapen fra Young Professional til å lage bedre løsninger for kundene slik at selskapet kan oppleve vekst.

I would definitely recommend employers to send their YPs to this workshop. It is a great platform where YPs can express their ideas and learn about IEC work. I will use what I learnt to help our customers which will ultimately contribute to increasing my organization’s market share.

Juan Li, China

Utvide nettverket

Når Jorge Richard Angulo fra Mexico skulle oppsummere sitt opphold under Young Professionals var det muligheten til å utvikle sitt nettverk han trakk fram. Han satte pris på muligheten det ga til å utveksle kunnskap. Samtidig satte han også pris på muligheten til å lære mer. Spesielt om hvordan man oppnår konsensus, som er essensielt innenfor standardisering.

This workshop has helped me develop my consensus building skills which is essential for IEC work. I also extended my network significantly and had many opportunities to share my technical knowledge with my peers.

Jorge Richard Angulo, Mexico

Erfaringsutveksling

Muligheten til å diskutere ulike problemstillinger og forstå hvordan andre løste sine utfordringer var noe Owen Palmer har satt pris på under sitt Young Professionals opphold. Han trekker også fram at ny kunnskap og involvering gir en helt annen forståelse for standardisering og hvordan man kan bruke standardene for å oppnå fordeler.

This programme was very valuable to me and my employer as it enabled us to get a different perspective on certain problems we encounter and understand how other people are dealing with similar challenges. We use IEC Standards daily and it is very important for us to have an understanding on how IEC works and to get involved so we can make the standards work for us – this workshop will help us in this process.

Owen Palmer, Australia

Er du under 35 år og har lyst til å få noen av de samme opplevelsene som Juan, Jorge Richard og Owen? Da bør du søke om en plass til IEC Young Professionals. Reise og opphold er i sin helhet dekket av NEK og IEC.

Her kan du lese mer om årets program og søke på Young Professionals.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Nordic Young Professional – et fellesskap for unge ingeniører

Dato
13.06.2023

Nordic Young Professional - en gratis workshop for unge ingeniører!

Dato
20.04.2023

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023