Tilbake

Tidsaktuelt på Ekomkonferansen 21. november 2017!

Ekom-konferansen går av stabelen 21l. november og det er et tidsaktuelt og spennende program som vil møte deltakerne. Noen eksempler ser du her.

Velkommen til Ekomkonferansen 2017!

Internett of Things

Når internett er en del av de aller fleste produktene vi bruker daglig blir vi ekstra sårbare for datakriminalitet. Professor Josef Noll ved Universitetet i Oslo er en kapasitet innenfor cyber security og vil dele sine tanker med oss.

Ny graveforskrift

En samlet bredbåndsbransje jublet tidligere i høst over regjeringens nye graveforskrift, som skal begrave årevis med diskusjoner og debatter en gang for alle. Magnar Danielsen, fagdirektør i kommunal- og fornyingsdepartementet vil gi oss en innføring hva den nye forskriften vil medføre av endringer.

Endrede krav til kabler

Fra 1. juli 2017 må alle kabler produseres etter kravene i den europeiske byggvareforordningen. Dette innebærer sikrere kabler, tydligere merking og en enhetlig brannklassifisering. Produktsjef Ragnar Quistgård fra Prysmian Group vil presentere hva forordningen gir for konsekvenser.

Les mer om Ekomkonferansen

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Sommeren er her - (men dette skjer høsten 2024!)

Dato
13.06.2024

NEK 703 gir krav for å ivareta miljøet ved drift av datasentre

Dato
16.05.2024

Ny NEK 700 - Informasjonsteknologi lanseres

Dato
16.05.2024