NEKs Ekomkonferanse 21. nov. 2017

En arena hvor faglig nettverk bygges!

Registrer deg nå

“Vi har laget et program som gir deltakerne en god oversikt over teknologiske trender, endringer i regelverket og i el- og ekom standarder. Disse faktorene utgjør i sum viktige rammer for hele elbransjen.”

Link til presentasjonene

Program

Åpne alle

Tirsdag 21. nov, 09:30-12:15

Tirsdag 21. nov, 13:15–16:45

Registrering

Meld deg på nå!


  **********

  **********
  NEK/NK medlem  Ja   Nei 
  Ønsker middag 21.11 (kr. 890,-)  Ja   Nei 

  Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra NEK

  Praktiske detaljer

  Oslo Kongressenter

  Oslo Kongressenter

  Tid og sted

  Dato: 21. november 2017
  Sted: Oslo Kongressenter,  Youngs gate 11, 0181 Oslo

  Veibeskrivelse Oslo Kongressenter

  Kursavgift

  Kursavgift er satt til kr. 4.900,-. NEKs komitemedlemmer gis en rabatt på kr. 900,-.  Kursavgift med rabatt er kr. 4.000,-. I tillegg kan du delta på en valgfri tre-retters middag med god alkoholholdig drikke på kvelden den 21. november 2017. For deltakelse på middag kommer et tillegg på kr. 890,-. Alle priser er eksklusiv MVA.

  Ved avmelding senere enn 7 dager før konferansen belastes full kursavgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma.

  Målgruppe

  Konferansen retter seg mot hele EKOM bransjen og er den viktigste møteplass for alle som vil oppdatere seg på det siste innenfor EKOM.

  Normene og normsamlingene, for eksempel NEK 700, som forvaltes av NEKs normkomiteer, utgjør et viktig underlag for verdiskapningen i hele sektoren.

  Kontakt oss

  Ved eventuelle spørsmål kontakt Stein Klevan stein.klevan@nek.no  eller Arild Kjærnli arild.kjaernli@nek.no.

  Til toppen

  Det sosiale

  Eliaden 2016

  Eliaden 2016

  En arena for faglig nettverk

  For mange er det faglige nettverket av like stor betydning som det faglige programmet. Dette tar vi på alvor og legger opp til hyppige pauser, hvor du kan treffe gamle kjente og knytte nye kontakter. Ikke minst kan du møte mange av ekspertene i NEKs mange tekniske komiteer. Disse sitter med spisskompetanse innenfor et bredt elektroteknisk fagfelt.

  På konferansen møter du deltakere fra hele bransjen. Representanter fra myndighetene, interesseorganisasjonene, industri, rådgivere, installatører, utstyrsprodusenter og leverandører.

  For deg som er aktiv bruker av normer eller vurderer deltakelse i normkomite er dette en riktig og viktig arena.

  En god lunsj

  Vi har lagt til det lille ekstra, slik at du får en flott lunsj. Det settes av en time til lunsjen slik at du får tid til å nyte maten, besøke utstillerne, samt å ta en prat med gamle kjente.

  Vi skal spise lunsjen i Spiseriet Henrik.

  3-retters middag

  Har du lyst til å treffe gamle kjente eller få nye bekjentskaper er middagen på kvelden den rette arenaen.

  Middagen blir en 3-retters middag, som serveres sammen med vin. Det tilbys naturligvis også alkoholfrie alternativ. Dersom du har en form for matallergi vil vi selvfølgelig sørge for at det blir tatt hensyn til.

  Middagen starter med Apertif klokken 18 – og vi setter oss til bords ca. klokken 18:30. Middagen holdes i Spiseriet Møller.

  • dette er en en test
  Til toppen