Leif T. Aanensen

"Teknologi former samfunn"

Leif T. Aanensen

Om foredragsholder

Leif T. Aanensen er utdannet sivilingeniør ved NTNU og har i tillegg MBA innen administrasjon og ledelse fra Handelshøyskolen i Bergen. Aanensen startet karrieren innen konsulentbransjen, men har siden opparbeidet lang erfaring fra forvaltningen. Han har 25 års erfaring innen ledelse, hvor teknologi alltid har vært i sentrum.

Som foredragsholder tar han utgangspunkt i de siste internasjonale trendene og teknologiutvikling i sine innlegg og bruker disse til å gi inspirende innlegg om vekst og verdiskaping. Hvilke av disse trendene påvirker norsk næringsliv og hvordan kan man skape verdi på disse?

Leif Aanensen

Tema

Det store linjene i den teknologiske utviklingen skifter over tid. I disse dager sitter ord som kunstig intelligens, robotisert produksjon, IOT og effektivisering gjennom teknologi langt fremme på tungen. Hvordan påvirker dette samfunnet vårt og nærmere bestemt din næring? Hva kreves av kompetanse i bedriftene for å opprettholde konkurransekraften mot land som ivrig tar i bruk slik teknologi? Går vi mot et samfunn med økt verdiskaping, men jobbene til folk flest gradvis forsvinner?

De store linjene innen teknologiutviklingen og hvordan disse påvirker samfunnet vårt er tema Aanensen liker best å snakke om. Nye impulser kommer til og gjør  gjør innleggene tidsaktuelle.

Tidligere fordrag

  • Samfunnssikkerhetskonferansen
  • Fibermagi
  • Internasjonalt symposium om kompetanse og kapasitetsbygging
  • En rekke av NEKs årlige konferanser

Ønsker du Leif Aanensen som foredragsholder?

    JaNei