Tilbake

Webinar om NEK 446 med krav til testing, dokumentasjon og vedlikehold av solcelleanlegg

Solcelleanlegg installeres nå i et rekordtempo. Et viktig element i overlevering av anlegget til kunde er dokumentasjon. NEK har nå lansert NEK 446 som tar for seg nettopp dokumentasjon, testing og vedlikehold. Lanseringen ble foretatt gjennom et webinar som tok for seg de ulike delene av standarden.

Dokumentasjon av solcelleanlegg er et krav som fremkommer i NEK 400. Standarden henviser til serien NEK IEC 62446 som metode for å foreta dokumentasjon. Denne serien av standarder består, foruten en del som omhandler dokumentasjon, også av deler for testing og vedlikehold. Disse 3 delene er nå samlet mellom 2 permer i standardsamlingen NEK 446.

NEK 446 ble lansert gjennom et webinar hvor man fikk presentasjoner fra:

Du kan se webinaret i opptak her:

Se på webinar om NEK 446