Tilbake

NEK Erfaringskonferanse Elkontroll

NEK inviterer til Erfaringskonferanse Elkontroll 22 og 23 september 2021. Under konferansen vil man behandle dagsaktuelle problemstillinger innenfor elkontrollfaget. Clarion Oslo i Bjørvika er valgt som åsted for konferansen.

NEK vil 22 og 23 september for første gang arrangere Erfaringskonferansen for elkontroll. Konferansen vil ta opp ulike problemstillinger og funn rundt elkontroll og elektrotermografering. Målsetningen med konferansen er at deltakerne skal bli oppdatert på den siste utviklingen innenfor faget og få ny kunnskap som vil spille inn i en travel arbeidsdag.

Program

Det er lagt ned stor innsats i å lage et program som tar pulsen på elkontroll i dag, men vil også skjele til hva man kan forvente i framtiden. Foredragene spenner derfor fra elektrotermografering til hva som skjer med DLE.

Helge Topp, Leder NK 19

Helge Topp, Leder NK 19

-Denne konferansen har vært etterspurt i lang tid og vi har fått mange påmeldinger. Vi har jobbet lenge med programmet på konferansen for at det skal gi både nødvendig og nyttig informasjon for alle som arbeider med elkontroll. Programmet vil derfor ta opp emner som er nyttige i det daglige arbeidet og foredrag som vil gi et bilde av hvor elkontroll faget beveger seg, forteller Helge Topp som er leder av NEK 219 og prosjektleder for Erfaringskonferansen.

Smittevern

De aller fleste av restriksjonene fra myndighetenes side er nå opphevet og en stor del av befolkningen er nå fullvaksinert. Å delta på konferanser er derfor trygt igjen. NEK setter allikevel smittevern i høysetet og tar ekstra forhåndsregler.

-Smittevern er noe vi tar på største alvor. Valg av konferansested har blitt gjort etter nøye gjennomgang av de rutinene for smittevern de ulike stedene har satt inn. I tillegg har vi utarbeidet konferansevettreglene som deltakerne må følge. Dersom man allikevel ikke ønsker å delta fysisk i Oslo kan man delta via livestreaming. Med disse tiltakene på plass er vi trygge på at vi har gjort alt som er nødvendig for at Erfaringskonferanse Elkontroll skal være et trygt arrangement, forteller Arild Kjærnli, kommunikasjonssjef i NEK.

Erfaringskonferansen på Clarion Hotell Oslo

Konferansen vil foregå på Clarion Hotell Oslo, som ligger plassert i Bjørvika, tett på det nye Munchmuseet og Den Norske Opera. Bjørvika og Sørenga representerer et av de største og mest moderne utbyggingsprosjektene i Norges historie. Erfaringskonferansen er en mulighet til å komme litt tettere inn på dette konglomeratet av arkitektur og byutvikling.

Clarion Oslo ble åpnet i 2019 og nærheten til Munchmuseet har fått spille inn i dekor. Mange av utsmykningene har sitt derfor sitt utspring i «Skrik». Gjennomgående vil man bli møtt med smakfull og moderne innredning.

Vi har tatt hensyn til at det fortsatt er restriksjoner under gjennomføringen av Erfaringskonferansen. Konferansesalen er for eksempel spesielt stor for at man skal tilfredsstille kravet om minimum 1 meter avstand mellom deltakerne.

Middag i Barcode

En god middag hører med til en konferanse. Vaaghals ligger rett over gata for Clarion Oslo. Dette blir regnet som en av de mest spennende restaurantene i Oslo, og er anbefalt i Michelin guiden. Kjøkkensjefen heter Christer Rødseth og er kjent fra Frokost TV på TV2 og Farmen Kjendis. Christer Rødseth og er kjent fra Frokost TV på TV2 og Farmen Kjendis. Christer er en av Norges mest profilerte og talentfulle kokker. Under Erfaringskonferansen vil de som ønsker kunne delta på en 3-retters middag på Vaaghals (ikke inkludert i konferanseprisen).

Overnatting

Clarion Oslo tilbyr også overnatting. For de som er tilreisende kan det være en stor fordel å bo på konferansehotellet. Her er man også tett på alle de fasiliteter som Bjørvika, Barcode og Sørenga kan by på.

Les mer om Erfaringskonferansen Elkontroll og meld deg på!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Sommeren er her - (men dette skjer høsten 2024!)

Dato
13.06.2024

Hva skjer med batterier?

Dato
25.01.2024

Vinn en gratis billett til NEK-arrangement!

Dato
22.01.2024