Tilbake

Hvor blir det av kvinnene?

Kaia Means

Kristin Fagerli er med sine 27 år ikke bare den yngste fagsjefen i NEKs historie, men også den første kvinnen. 109 år etter stiftelsen av NEK og 108 år etter at kvinnene fikk stemmerett i Norge vil de fleste si at dette var da virkelig på tide. Vi NEK kunne ikke være mer enige. Dette har også fått Kristin til å reflektere over hvor få kvinner som er involvert i standardisering. Disse refleksjonene har nå blitt til et debattinnlegg i Teknisk Ukeblad. I dette innlegget tar hun ikke bare opp savnet etter flere kvinnelige standardiseringskolleger, men også at kvinnene går glipp av både kompetansen og nettverket NEKs medlemmer setter pris på.

Kristin Fagerlis oppfordring er enkel. Kvinner, meld dere til elektroteknisk standardisering. Det vil både dere og NEK nyte godt av.

Slik blir du med i NEK!

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023