Tilbake

Ungt Lederskap i august

NEKs nettverksprogram mot unge innenfor elektroteknikk fikk en trang fødsel med avlysninger på grunn av Corona. Nå tar NEK opp tråden igjen og planlegger for 4 samlinger gjennom høsten 2020.

Med Ungt Lederskap ønsker NEK å skape en arena for dagens og fremtidens unge innenfor elektroteknikk og beslektet teknologi. Under møtene får deltakerne høre relevante foredrag og kan bygge et verdifullt nettverk. På grunn av restriksjonene i forhold til Corona-viruset ble alle arrangementene i Ungt Lederskap som skulle vært avviklet på våren 2020 avlyst. Nå ser NEK lys i tunnelen og tar sikte på å arrangere det første i møtet i Ungt Lederskap 26. august.

-Det var trist at vi måtte avlyse oppstarten av Ungt Lederskap. Allikevel har vi aldri vært sikrere på noe valg. Heldigvis har alle foredragsholderne takket ja til å stille opp utover høsten. Vi er derfor klare til å gjennomføre programmet som tenkt, om men forsinket, forteller Eirik Sollie i NEK.

De nye datoene for Ungt Lederskap er:

Kick off – Internasjonal handel
26. august med foredrag av Leif Aanensen fra NEK og Håkon Rem fra Nemko

Ta lederskap – faglig eller administrativt
23. september med foredrag av Torbjørn Hofstad fra DSB og Kari Krogstad fra Medistim ASA

Forretningsutvikling
27. oktober med foredrag av Ragnar Holtan fra Omega Holtan og Jon-Steinar Sjøvik Hanstad fra Nelfo

Innovasjon og veien til markedet
1. desember. Foredragsholdere annonseres senere.

-En fordel med utsettelsen er at vi nå kan ønske velkommen til våre utvidede lokaler i Mustadsvei 1. Her får vi bedre fasiliteter både til å bygge nettverk og til bespisning. I august håper vi for eksempel å ønske velkommen til grilling på en av terrassene våre, smiler Kristin Fagerli, hun er sammen med Eirik Sollie NEKs ansvarlige for Ungt Lederskap.

Les mer om Ungt Lederskap og meld deg på!

NEK følger til enhver tid rådene fra FHI angående Corona-tiltak.

Er du under 35 år må du huske å melde deg på IEC Young Professional i Geneve. 

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023