Tilbake

IEC General Meeting i Stockholm avlyst

På grunn av den globale krisen med Covid-19 viruset har IEC og Svensk Elstandard (SEK) avlyst det kommende General Meeting i Stockholm. IEC Young Professional vil bli arrangert på nytt sted.

På grunn av situasjonen rundt Covid-19 har IEC og Svensk Elstandard i fellesskap besluttet å avlyse årets IEC General Meeting som skulle avholdes 5- 9 oktober i Stockholm. Man ser på en erstatning for å avholde alle møtene, enten virtuelt eller i mindre målestokk andre steder.

-I den nåværende situasjonen er en avlysning den rette beslutningen. Det var ventet at mer enn 3.000 elektrotekniske eksperter skulle delta i møtene under General Meeting. Selv om situasjonen forhåpentligvis har bedret seg innen oktober er ikke det noe man kan gamble på. Nå vil vi få andre alternativer slik at arbeidet med standardisering kan fortsette i samme takt, forteller Leif Aanensen, adm dir i NEK.

Dette har også en konsekvens for IEC Young Professionals. IEC Young Professionals er et program rettet mot unge innenfor elektroteknikk som ønsker å lære om og delta i standardiseringsarbeid. Hovedaktiviteten i dette programmet er en workshop som skulle vært avholdt i forbindelse med IEC General Meeting.

-IEC Young Professionals er ikke avlyst. Det arbeides nå med å finne et alternativt sted til Stockholm og alt tilsier at workshop kommer til å arrangeres som planlagt. Vel og merke dersom situasjonen rundt Covid-19 er under kontroll. Vi oppfordrer derfor interesserte til å melde seg på. Vi skal ha med 2 norske deltakere på IEC Young Professionals 2020, sier Eirik Sollie, fagsjef i NEK.

Meld deg på IEC Young Professionals.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Gratis veileder om ikke-elektriske tennkilder i Ex-områder

Dato
07.06.2024

Bli med NEK til Young Professionals i Edinburgh

Dato
06.06.2024

Hydrogentog  – utvikling i full fart

Dato
06.06.2024