Tilbake

AVLYST: NEKs Fagkonferanse med spennende program

Årets Fagkonferanse har et fremtidsrettet og ambisiøst program. Konferansen vil behandle temaer i hele verdikjeden for elektrisk energi og vil gi oss et blikk på hva vi i nær framtid kan forvente.

Konferansen er desverre avlyst!

——————————————————————————————————————

Siden du ikke har meldt deg på enda vil jeg gi deg litt mer informasjon om hva du kan gå glipp av under Fagkonferansen.

Spennende program
Under Fagkonferansen vil du få høre Torgeir Waterhouse fortelle om sine framtidsvisjoner, Erik Jacques Wiborg forteller om ny teknologi i vannkraft, Leif T Aanensen om fremtiden for NEK 400, Vidar Kristoffersen fra Norges Energi forteller om deres erfaringer med digitalisering, en rekke løsninger for å utnytte AMS måleren står snart klare for levering og en tunnel er ikke lenger en tunnel, men hva er den? Dette er blant emnene du kan høre mer om på NEKs fagkonferanse.

Les mer om programmet her.

Velg en eller to dager
I en travel hverdag kan to dager på konferanse være vanskelig å få prioritert. Dette har vi tatt konsekvensene av og du kan derfor velg å delta på dag 1, dag 2 eller få en god rabatt for å delta begge dager. Kanskje har du en kollega som har spesiell interesse for dag 1, mens du selv synes dag 2 er mest spennende. Da kan dere dele på en to dagers billett og dra nytte av den gode rabatten.

Ta med kunder og få en god pris
En konferanse er en god arena for å pleie nettverk. Ikke bare med andre deltakere på konferansen, men kanskje du kan få en enda bedre relasjon til viktige kunder ved å invitere de med på konferanse. Denne muligheten har vi sett og tilbyr deg derfor en 3 for 2 avtale hvor du får 3 adgangspass, men betaler for bare 2. Vi har også lagt inn pauser og en god lunsj, som gir gode muligheter for å utvikle en tettere relasjon.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Hva skjer med batterier?

Dato
25.01.2024

Vinn en gratis billett til NEK-arrangement!

Dato
22.01.2024

Hva skjer i 2024?

Dato
15.12.2023