Tilbake

Nordisk Ex-samarbeid

I mai 2016 holdt Finland, Sveriges og Norges nasjonalkomiteer for eksplosjonsfarlige områder fellesmøte. Formålet er å styrke det nordiske samarbeidet i europeisk og internasjonal standardisering. Like viktig er det å dele ulike erfaringer med sikkerheten i de eksplosjonsfarlige områdene.

Arrangementbilde svenskemøtet 2016
Arild Røed

Totalt 22 deltagere deltok på møtet som ble avholdt i NEKs lokaler i Mustads vei 1 i Oslo. Etter møtet ble nettverksbygging med omvisning på FRAM-museet på Bygdøy.

Samarbeidet mellom den svenske og norske komiteen, henholdsvis TK31 og NK31, har lange tradisjoner. På årets møte var det imidlertid med stor glede at lederen av den fiske nasjonalkomiteen, Risto Sulonen, kunne stille til møtet. Dette ble svært godt mottatt av deltagerne og en gang i fremtiden vil vi kanskje kunne holde et nordisk møte i Finland.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Gratis veileder om ikke-elektriske tennkilder i Ex-områder

Dato
07.06.2024

Du kan være med å lage standarder!

Dato
28.09.2023

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

Dato
27.09.2023