Tilbake

Nordisk Ex-samarbeid

I mai 2016 holdt Finland, Sveriges og Norges nasjonalkomiteer for eksplosjonsfarlige områder fellesmøte. Formålet er å styrke det nordiske samarbeidet i europeisk og internasjonal standardisering. Like viktig er det å dele ulike erfaringer med sikkerheten i de eksplosjonsfarlige områdene.

Arrangementbilde svenskemøtet 2016
Arild Røed

Totalt 22 deltagere deltok på møtet som ble avholdt i NEKs lokaler i Mustads vei 1 i Oslo. Etter møtet ble nettverksbygging med omvisning på FRAM-museet på Bygdøy.

Samarbeidet mellom den svenske og norske komiteen, henholdsvis TK31 og NK31, har lange tradisjoner. På årets møte var det imidlertid med stor glede at lederen av den fiske nasjonalkomiteen, Risto Sulonen, kunne stille til møtet. Dette ble svært godt mottatt av deltagerne og en gang i fremtiden vil vi kanskje kunne holde et nordisk møte i Finland.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Jan Sølve Stømer er ny medarbeider i NEK

Dato
14.12.2022

Bedre forståelse for krav i standard

Dato
01.11.2022
Kenneth Narvestad

Kenneth Narvestad er ny fagsjef for Ex

Dato
24.03.2022