Tilbake

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

NEKs Elsikkerhetskonferanse 2023 blir arrangert 31. oktober og 1. november i Oslo. I løpet av konferansen vil deltakerne bli oppdatert på både dagens problemstillinger og få en smakebit på framtiden. Det vil også bli anledning til å delta digitalt for de som ikke kan komme til Oslo.

Hva skjer innenfor elektro?

Den tradisjonelle Elsikkerhetskonferanse går av stabelen 31. oktober og 1. november på Clarion Oslo i Bjørvika. Konferansen har fått status som en av de viktige foraene for å holde seg oppdatert om siste utvikling innenfor elektrobransjen.

– Vår ambisjon for konferansen er å kunne ta pulsen på det som rører seg innenfor elektro og ta en liten kikk inn i framtiden. Vi har fått med oss spennende foredragsholdere som vil være med å oppfylle ambisjonen, forteller Tommy Lundekvam, fagsjef lavspenning i NEK.

Program

Under konferansen vil fremtiden få god plass. Vi vil ta opp behovet for mer elektrisitet og hvordan vi skal løse dette. Samtidig vil det også bli tatt opp emner som allerede i dag er viktig å ha et forhold til. Et stikkord i den sammenhenger er nytt om regelverk og standarder. Konferansen vil derfor, blant annet, gi informasjon om:

  • Vår elektriske fremtid
  • Fornybar energi
  • Enovas støtteordninger
  • Easee – erfaringer på godt og vondt
  • Revisjon av FEL og FEK
  • Myndighetenes krav til elbillading
  • Nytt om standarder
  • Overgang fra IT til TN nett

Digital deltakelse

Ikke alle har anledning til å komme til Oslo for å delta fysisk på konferansen. For å gi alle muligheten til å delta blir det også lagt opp til streaming av konferansen.

-NEK streamer nå mer eller mindre alle våre arrangementer. Det gjør at vi også kan gi tilgang til opptak av konferansen slik at du kan se på når og hvor det passer deg. På den måten vil ikke reisevei eller travel hverdag hindre deg i å få med deg informasjonen fra konferansen, fortsetter Lundekvam.

Sosial arena

Ingen konferanse er vellykket uten at man tar hensyn til at det er både en faglig og sosial arena. Her møter man igjen gamle bekjentskaper og kan knytte nye kontakter. Dette har det blitt tatt hensyn til. Det vil derfor være rikelig med pauser og god servering. Ikke minst arrangeres det en middag på restaurant Vaaghals, som alltid gir god stemning og fantastisk mat.

Her kan du få en liten stemningsrapport fra Elsikkerhetskonferansen 2021, så får du en ide om hvordan det blir i år også.

Les mer og meld deg på!