Tilbake til nek.no

NEK Akademiets Standardiseringskurs

Det vil bli holdt 3 kurs i standardisering 6. februar, 27. august, samt 26. november 2020

“NEK Akademiet er et område hvor læring og kunnskap står i fokus”

Dato: 06.02 (fullt), 27.08 eller 26.11 2020,  Adresse:  Webinar
Pris: Kursavgift er satt til kr. 1.395,-. Deltakere i NEK Ungt Lederskap kr. 495,-, NEK-medlemmer gratis.  Prisene er ex. mva.

For mer informasjon og flere praktiske detaljer se lenger ned på siden.


  **********

  **********
  NEK/NK medlem  Ja   Nei 
  YP-program  Ja   Nei   27. august    26. november 

  Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra NEK  Ja   Nei 

  Mustads vei 1, Lilleaker

  Mustads vei 1, Lilleaker

  Tid og sted

  Dato:

  Kurs nr. 1 – 06. februar (fullt)
  Kurs nr. 2 – 27. august
  Kurs nr. 3 – 26. november

  Sted:
  Microsoft Teams / Web. Lenke blir sendt til deltakerne senest dagen før kurset.

  Seminaravgift

  Pris:

  Kursavgift er satt til kr. 1.395,-, NEK-medlemmer gratis. Deltakere i NEK Ungt Lederskap kr. 495,-.

  Prisene er ex. mva.

  Ved avmelding senere enn 7 dager før konferansen belastes full kursavgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma.

  Kontakt oss

  Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Eirik Sollie eller  Arild Kjærnli.

  NEK Akademiet

  NEK Akademiet

  Generelt

  I 2020 lanserer NEK Standardiseringskurs, som vil være en introduksjon til standardiseringsarbeid. Kurset skal sikre at du er godt forberedt for arbeid i en norsk normkomite.

  Det planlegges å gjennomføre 3 kurs med samme innhold. Kursplanen for 2020 er som følger: 06. februar, 27. august og 26. november.

  Hvem er kursene for?

  Kursene er i all hovedsak ment for nye medlemmer i NEKs normkomiteer. Personer som vurderer eller er i ferd med å bli medlem vil også ha glede av dette kurset. Er man erfaren innenfor komitearbeid kan det være nyttig å delta for å få faglig påfyll og oppdatering.

  Hvorfor skal du delta?

  Verdien av standardisering

  Kunnskap er makt sies det. Slik er det også i standardiseringsarbeid. Jo mer kunnskap du har om prosesser, metodikk og verktøy, jo enklere blir det å påvirke standardene til beste for norsk næringsliv og din egen bedrift. Ved å bedre forstå verdien av standardisering kan man sikre at arbeidet som legges ned, gir ett resultat som sikrer norske bedrifter og brukere tilgang til et sikkert og fungerende verdensmarked.

  Verktøy for økt verdi og kvalitet

  For å sikre et effektivt arbeid og en felles forståelse er det viktig at komitemedlemmene har et innblikk i de relevante prosesser, begreper og verktøy som legger dette til rette. Mange av NEKs normkomiteer er en forlenget arm av tilsvarende komiteer i IEC og CENELEC, derfor er en overordnet systemforståelse viktig.

  Hva kan du forvente?

  Etter endt kurs vil du ha et bedre innblikk i nasjonal, europeisk og internasjonal standardisering sett med norske øyne. Du vil ha kunnskap om de ulike prosessene og verktøyene i standardisering, og du vil være godt rustet til å bli en verdifull bidragsyter i komitearbeidet. Samtidig er dette en god arena for å bygge nettverk både innenfor og på tvers av fagområder. Her vil du møte mange av Norges ypperste fageksperter.