Tilbake til nek.no

Komiteledersamling

Komiteledersamlingen er en møteplass for nettverksbygging og faglig utvikling for alle som sitter med ledervervet i en av NEKs tekniske komiteer.

Registrer deg her

Meld deg på vår komiteledersamling 21. august

Komitelederen er blant de viktigste ressurspersonene i NEKs komitenettverk, og vi i NEK ønsker derfor å gi noe tilbake til denne gruppen for den betydelige innsatsen som legges ned i dette viktige vervet.

Vi ønsker derfor alle komitelederne våre velkommen til en heldags samling på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika hvor vi vil skape en arena for nettverksbygging, tverrfaglig samarbeid og ideutveksling knyttet til prosjekter i komiteene. Vi vil også gi komitelederen som gruppe mulighet til å komme med tilbakemeldinger til NEKs fagsjefer og sekretærer gjennom gruppearbeid og workshops. 

Vaaghals er den første restauranten som ble etablert i Barcode området. I dag ledes restauranten av Christer Rødseth, som er kjøkkensjef. Christer er tidligere deltaker på kokkelandslaget og mange kjenner ham også som TV-kokk på TV2.

Vaaghals baserer sitt kjøkken på norske råvarer og legger vekt på at det skal være en hyggelig atmosfære på restauranten. Dette har de gjort så bra at de er nevnt i Michelin guiden. En middag på Vaaghals er en garanti for en hyggelig kveld, og vi gleder oss.

 

Registrering

Dato
21.08.2023 fra 10:00 til 17:00
Adresse
Clarion Hotel Oslo, Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo
Pris

Gratis for komiteledere og sekretærer, kr 500,-  i egenandel for middag.

Vi kunne ikke vise påmeldingskjema fordi du ikke har aksepterte cookies.