Tilbake

Besøk NEK på Eliaden 28-30 mai!

Eliaden, en av Norges største fagmesser for energibransjen, elektroinstallasjon og automatisering, finner sted fra 28. til 30. mai 2024 i Nova spektrum i Lillestrøm. Derfor benytter vi anledningen og lanserer den nye versjonen av NEK 700! 

Eliaden er en arena hvor bransjeaktører samles for å utveksle kunnskap, bygge nettverk og utforske ny teknologi og løsninger som former fremtidens elektroindustri. Det gir deg som deltaker gode muligheter til å knytte kontakter, delta på foredrag, mingle og få faglig utvikling og forretningsmuligheter. Tradisjon tro, står vi på stand, og vi vil gjerne snakke med deg og svare på dine spørsmål. Psst! Hvis du besøker oss på standen vår, kan du delta i konkurransen vår – og ha mulighet til å vinne in-ear hodetelefoner!

Onsdag 29 mai. vil vi lansere den nye utgaven av NEK 700, en viktig standardserie som omfatter krav til informasjons- og kommunikasjonsteknologi i bygg og infrastruktur. Deltakerne vil få muligheten til å lære om de nyeste oppdateringene og endringene i standardene, og stille spørsmål. Vil du delta på dette kan du melde deg på her!

Her finner du programmet for lanseringen av NEK 700.

Besøkende oppfordres til å registrere seg i forkant for å sikre plass på de mest populære arrangementene. Hvis du ikke har mulighet å delta fysisk, kan du melde deg på NEKs webinar 31. mai – her vil vi gå gjennom foredragene og diskutere og svare på spørsmål fra slido.

 

Meld deg på her!