Tilbake

NEK legger til rette

Gode møtefasiliteter gjør standardiseringsarbeidet enklere. NEK har tatt konsekvensen av dette og har utvidet og oppgradert sin møtesone. Nå kan man ønske de 700 ekspertene i de ulike komiteene velkomne i moderne funksjonelle lokaler.

Espen Masvik

Komiteene i NEK

Ryggraden i NEKs arbeid er komiteene med mer enn 700 eksperter. Gjennom året behandles det en enorm mengde dokumenter som resulterer i både internasjonale og norske standarder.

-Ekspertene våre gjør en fantastisk jobb. Jeg er spesielt imponert over hvordan man har taklet den spesielle situasjonen vi er inne i nå, hvor fysiske møter ikke er mulig. På tross av denne hindringen gjennomføres det møter i alle komiteer og standardiseringsarbeidet fungerer tilnærmet som normalt, forteller Leif T. Aanensen, som er adm dir i NEK.

Fasiliteter tilrettelagt for komiteene

Gode møtefasiliteter er avgjørende for at man skal kunne gjennomføre komitemøtene på en tilfredsstillende måte. NEK har tatt konsekvensene av dette og utvidet sine lokaler med flere hundre kvadratmeter. Resultatet er en oppgradert sin møtesone betydelig. Dette betyr flere møterom med nye møbler og oppgradert utstyr. Samtidig har man også tatt konsekvensene av at det er mange tilreisende, som har behov for arbeidsplasser. Disse har nå fått en egen arbeidssone slik at pauser både før, under og etter møter kan brukes til ordinært arbeid. I et nettverk er også de uformelle samtalene verdifulle. NEK har derfor også lagt opp til en sosial sone med komfortable møbler, som også kan brukes i møtepauser.

-Vår målsetning er å skape et miljø hvor man ikke bare stiller i møter, men også kan treffes for uformelle samtaler i eget nettverk. Med de nye lokalene har vi nå også fått etterlengtede fasiliteter for å gjennomføre mindre arrangementer i eget hus. Jeg ser for meg at vi både kan ha frokostmøter eller ettermiddagsarrangementer hvor vi møtes til faglig påfyll og sosialt samvær. Nå venter vi bare på at konsekvensene av pandemien tar slutt og at vi kan ønske våre gjester velkommen til nye lokaler, avslutter Aanensen.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Teknisk dokumentasjon som skaper forståelse

Dato
19.03.2024
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024