Tilbake

Kompetanse og nettverk med NEK Ungt Lederskap

Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) samler gjennom sine standardiseringskomiteer eksperter fra alle fagfelt innenfor elektroteknikk. På den måten utvikler vi standarder som er avgjørende for el-sikkerhet og fjerner handelshindre. Nå lanserer NEK et gratis program for unge og ambisiøse innenfor elektroteknikk.

Gjennom Ungt Lederskap ønsker NEK å skape en arena for dagens og fremtidens unge innenfor elektroteknikk og beslektet teknologi. Under møtene får du høre foredrag og kan bygge deg et verdifullt nettverk.

Hvem er NEK Ungt Lederskap for?

Er du ingeniør og yngre enn 35 år er dette et program for degVi tror at programmet passer best for de som allerede er i jobb, men også ambisiøse studenter er hjertelig velkomne. Om du er formell leder eller faglig leder i dag er vi ikke så opptatt av. Det viktigste er at du har en ambisjon om å være med på å påvirke den formidable utviklingen innen elektroteknikk. NEK er en kjønnsnøytral organisasjon, men kjønnsbalansen er langt fra der den burde være. Vi vil derfor spesielt oppfordre kvinner til å delta. 

Hvorfor skal du delta på NEK Ungt Lederskap?

Med deltakelse i Ungt Lederskap får du muligheten til å møte mennesker som er i samme posisjon som deg selv. Et godt nettverk kan åpne mange muligheter for din karriere og NEK Ungt Lederskap er en arena for å bygge dette 

Du får også muligheten til å treffe noen av de ledende skikkelsene innenfor elektroteknikk, som vi har invitert til å holde foredrag. Foruten foredragenes faglige innhold vil de også fortelle om egen karriere og erfaringer.  

Deltakerne i programmet vil også få muligheten til å søke om å bli en av to norske deltakere i IEC Young Professional. I oktober 2020 vil IEC Young Professional ha en gratis 5 dagers workshop i forbindelse med IEC General Meeting i Stockholm. Mer informasjon om årets IEC Young Professional kommer senere.

Program for NEK Ungt Lederskap 2020 

NEK Ungt Lederskap har foreløpig planlagt fire møter i 2020. Under møtene blir det plass til å bli kjent med likesinnede og få faglige foredrag fra dagens elektrotekniske ledere.  I tillegg vil det være servering av mat og alkoholfri drikke. Det første møtet arrangeres 25. mars i Mustadsvei 1 i Oslo.

Programmet er foreløpig og vi vil kunne endres underveis. Hold deg oppdatert og finn mer informasjon her.

25. mars 16:00 – 18:00

Tema: Internasjonal handel
Foredragsholdere: Leif T. Aanensen, CEO i NEK og Håkon Rem, General Manager i Nemko Norway
Hvor: Mustadsvei 1, 0283 Oslo 

22. april 16:00 – 18:00

Tema: Ta lederskap – faglig eller administrativt
Foredragsholdere: Torbjørn Hofstad, Avdelingsleder Elsikkerhet i DSB. Ytterligere foredragsholder vil annonseres nærmere møtet.
Hvor: Mustadsvei 1, 0283 Oslo 

27. mai 16:00 – 18:00

Tema: Forretningsutvikling
Foredragsholdere: Ragnar Holtan, daglig leder Omega Holtan. Ytterligere foredragsholder vil annonseres nærmere møtet.
Hvor: Mustadsvei 1, 0283 Oslo 

23. september 16:00 – 18:00

Tema: Innovasjon og veien til markedet
Foredragsholdere: Foredragsholdere vil annonseres nærmere møtet. 
Hvor: Mustadsvei 1, 0283 Oslo 

 

Les mer og meld deg på NEK Ungt Lederskap!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Teknisk dokumentasjon som skaper forståelse

Dato
19.03.2024

Landstrømsforum markerer seg

Dato
31.03.2023

Metode for å gjøre kompleksitet oversiktlig

Dato
07.03.2023