Tilbake

Nye medarbeidere i NEK!

Norsk Elektroteknisk Komite har nylig ansatt to nye medarbeidere. Jaro Aarseth skal arbeide innenfor maritim sektor og Ex-området, mens Kristin Fagerli får ansvar for fornybar energi.

Arild Kjærnli

NEK er inne i en periode med sterk vekst. Dette utkrystalliserer seg i flere prosjekter, engasjementer og større aktivitet i standardiserings-komiteene. Nylig ble derfor to nye medarbeidere ansatt.

– Vi er svært fornøyd med å få Kristin og Jaro om bord. NEK og sektoren vi betjener er inne i en veldig positiv utvikling og trengte rett og slett flere dyktige medarbeidere om vi skal løse de mange spennene utfordringene, sier Leif Aanensen, adm dir i NEK.

Kristin Fagerli

Kristin Fagerli er nyutdannet sivilingeniør energi og miljø, og har sin utdannelse fra NTNU og UiT. Hun skrev sin masteroppgave om digitalisering i vannkraftsektoren. I NEK vil hun få ansvar for fornybar energi og vil også delta i forskjellig prosjekter.

– Jeg gleder meg veldig til å arbeide i NEK. NEK har 650 eksperter fra næringsliv og forvaltning som er knyttet til de ulike komiteene. Det betyr store muligheter for fortsatt faglig utvikling. Samtidig tror jeg også at jeg kan tilføre NEK noen nye ideer. Spesielt innenfor fornybar energi hvor jeg har en spesiell interesse, forteller Kristin nyansatt prosjektleder i NEK.

Jaro Aarseth

Jaro Aarseth er utdannet skipselektriker og fagskole ingeniør. Han har lang erfaring som skipselektriker fra både fra cruiseskip og offshore. Jaro vil fortsatt arbeide som sjefselektriker i Island Drilling og går inn i NEK på deltid som prosjektleder. Hans arbeidsoppgaver vil i vesentlig grad ligge innenfor maritim sektor og ex-område.

– I NEK er det et tungt fagmiljø som jeg ser fram til å bli en del av, og arbeidet her vil gi meg god faglig utvikling. Samtidig har jeg lang erfaring med bruk av standarder og har sett hvor viktige de er for et sikkert og effektivt arbeid. Denne erfaringen ønsker jeg å bruke for å bidra til å gjøre standardene tidsriktige og enda bedre, sier Jaro.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Høring for beredskapsstandarden NEK 801 

Dato
20.06.2024

Ny delstandard i NEK 400 for lading av elbåt på høring!

Dato
20.06.2024
Solcelleanlegg

NEK er på jakt etter fagansvarlig for fornybar energi

Dato
19.06.2024