Tilbake

Gratis IEC kurs!

Verdens ledende standardiseringsorganisasjon innenfor elektroteknikk er IEC. IEC inviterer nå til et gratis kurs om standardisering i Oslo 18 og 19 september.

Jan-Henrik Tiedemann fra IEC Central Office i Genève
Marianne Krosby

International Electrotechnical Commission (IEC) er verdens ledende organisasjon for standardisering innenfor elektroteknikk og har medlemmer fra mer enn 170 land.

NEK er så heldige å få besøk av Jan-Henrik Tiedeman, som er leder av IEC Academy. I løpet av 18 og 19 september vil Jan Henrik gjennomføre to kurs som vil gi deltakerne en god oversikt og forståelse av prosessene rundt standardisering.

Standardisering for begynnere – 18. september kl 09.00 : 15.30 
Les mer om programmet her!

Standardisering for viderekommende – 19. september kl 09.00 – 15.00
Les mer om programmet her!

De elektrotekniske standardene som publiseres av IEC gir kravene til et bredt spekter av installasjoner enten det er i produksjon, overføring eller i de ulike elanleggene. Nær sagt alle som arbeider innenfor de ulike elektrotekniske fagfeltene utfører arbeidet etter de internasjonale standardene. Utviklingen av disse standardene er tuftet på kompetanse, gode prosesser og bruk av eksperter innenfor de ulike grenene av elektroteknikk. Kursene gir en unik mulighet til å tilegne seg en bedre forståelse for hvordan standardene blir til og hvilke vurderinger som ligger til grunn.

Begge seminarene vil avholdes i Lilleakerveien 8 i Oslo ved CC Vest.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Teknisk dokumentasjon som skaper forståelse

Dato
19.03.2024

Landstrømsforum markerer seg

Dato
31.03.2023

Metode for å gjøre kompleksitet oversiktlig

Dato
07.03.2023