Tilbake

Nye ansatte i NEK

NEK har ansatt to nye fagsjefer som startet i sine stillinger 15. oktober.

Arild Kjærnli/NEK

NEK har nå ansatt to nye fagsjefer, som erstatning for medarbeider som har gått over i annen stilling i organisasjonen og medarbeider som har gått av med pensjon. Christer Varan og Espen Masvik begynte begge i sine nye stillinger 15. oktober.

Christer Varan er sivilingeniør og har sin erfaring fra satellittbransjen hvor han har jobbet både nasjonalt og internasjonalt for selskap som Telenor Satellite Services og Intelsat. I NEK skal Christer ha ansvaret for Internet of Things og EKOM. En av oppgavene som blir viktig i tiden framover er å ta fram en ny utgave av NEK 700.

Espen Masvik er elektriker og sivilingeniør, og kommer til NEK fra sin stilling som sjefingeniør i DSB. Espen har flere års erfaring med standardisering fra rollen som leder av NK 99 – Teknisk utførelse og sikkerhet i høyspenningsanlegg. Denne rollen har Espen også i CENELEC, som leder av TC 99X. I NEK vil han også fortsette i denne rollen, men også tre inn som sekretær i flere andre komiteer. Blant annet NK 64, som har ansvaret for NEK 400.

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023