Tilbake

Ledige stillinger som Fagsjefer / Prosjektledere – Elektro

Vi trenger flere nye dyktige kollegaer som kan være med å vise vei mot år 2030. Selv ser vi robotisering, smart-teknologi, hjemme- og industriautomatisering, velferdsteknologi, digitalisering av verdikjeder, elektrifiseringen av transport innen land, vann og luft som de viktigeste utviklingsområdene.

Standardiseringen er en viktig brikke for å få til trygge, tekniske gode og samfunnsøkonomiske løsninger innen disse områdene. Vi leter etter dere som ønsker å delta aktivt i denne utviklingen. Våre medarbeidere har en utstrakt kontaktflate og påvirkningsmuligheter gjennom komitenettverket.

Vi ønsker at våre nye kollegaer skal ha spesialisering innen en eller flere av de følgende disiplinene:

  • Elektroniske kommunikasjonsnett
  • Elektriske lavspennings- / forsyningsanlegg
  • EMC/EMI
  • Elektromedisinsk utstyr
  • Elektroteknikk innen skip, olje, gass og Ex
  • Elektrifisering av transport

Vi kan tilby stilling som fagsjef eller prosjektleder – avhengig av hvilken kompetanse du besitter. Du vil få ansvar for å sikre best mulig organisering av arbeidet innen ansvarsområdet og gjennom dette bidra til effektiv norsk industri- og produktutvikling. Aktivt i koordinering og samarbeid med europeisk og internasjonal standardisering er en forutsetning.

Vi ønsker oss kreative og utadvendte kollegaer som kan løfte NEK ytterligere. Du vil få mulighet til å påvirke stillingens innhold, samt din egen og NEKs utvikling. Stillingene medfører unike muligheter til å bygge relasjoner og nettverk mot norsk næringsliv, myndighetsorganer, bransjeorganisasjoner samt internasjonale aktører innen fagområdet.

Vi ønsker kandidater med høyere relevant utdanning. Både kandidater med lang og bred erfaring, og yngre ambisiøse personer med potensiale vil komme i betraktning. Du må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, samt være forretningsorientert, trives med nettverksbygging og teamarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Du vil få anledning til å besøke store deler av verden ved deltagelse på internasjonale møter og konferanser.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside med oversikt over våre ulike fagområder og komiteer www.nek.no/nek-komiteer. Dersom du trigger på noen av våre øvrige arbeidsområder hører vi gjerne fra deg. Vi vil da kunne etablere kontakt som kanskje senere kan gi deg en fremtid hos oss.

Ta gjerne kontakt med adm. direktør Leif T. Aanensen (tlf. 97670836) for en samtale. Søknad med CV sendes snarest til jobb@nek.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023