Tilbake

Ny «Collaboration Tools» fra IEC

Endelig kommer nyheten vi har ventet på: IEC lanserer ny versjon av samarbeidsvertøyet Collaboration Tools. Dette verktøyet er benyttet på globalt, europeisk og nasjonalt plan for logistikk, som dokumentarkiv og til utvikling av standarder. Den nye versjon tilbyr en rekke nyheter og vil få flere funksjoner etterhvert.

Ny versjon av IEC Collaboration Tools

– Vi er godt tilfreds med å få det nye verktøyet på plass. Den eksisterende utgaven bærer preg av å synge på siste verset. Ekstra artig er det at vi vil være blant de første blant IECs medlemmer som migrerer til den nye plattformen, sier Fagsjef Leif T. Aanensen.

Aanensen er opptatt av at deltakere i de norske speilkomiteene skal bli aktive brukere av den nye plattformen. Det gir ifølge han komiteene en felles plattform for effektiv samhandling, utveksling av dokumenter, synspunkter og er viktig av hensyn til arkivering av aktiviter i komiteene.

– Vi anbefaler alle som er deltakere i en av NEKs komiteer å lese igjennom guiden for det nye CT. Denne er på kun 16 sider og gir et raskt innblikk i hvordan man kan benytte verktøyet mest mulig effektivt. Vi har valgt å beholde guiden på engelsk siden den har et enkelt språk og det er mange illustrasjoner, avslutter Aanensen

Du kan laste ned guiden ved å trykke på knappen på høyre side.

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Et historisk blikk på IEC TC 3 

Dato
24.01.2024