Tilbake

Et klesskap er ikke hva det engang var!

Det beste beviset på at samfunnet blir gjennomelektrifisert er vel når man må koble klesskapet til stikkontakten og koble det opp på WIFI-nettverket? Det må du gjøre om du har tenkt å anskaffe «Laundroid» som legger sammen tøyvasken pent og pyntelig for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å ta den slitsomme turen fra tørketrommelen til skapet og helle alt i skuffen – skapet ordner resten!

Lansering av Laundroid

CES 2018, Las Vegas: Selskapet Seven Dreamers viste frem produktet «Laundroid» som er et klesskap med det lille ekstra. I bunnen av skapet finner du en skuff hvor en kurv med renvasket tøy bare kan helles opp i. Det er da skapet viser frem hva det kan. Den sorterer og legger sammen tøyet. Den forstår selv om det er et håndklede, en skjorte eller en bukse.

Ferdig sammenlagt

Imponerende resultat

Det var artig å observere demonstrasjonen av skapet. Få minutter etter at kurven med renvasket tøy var tømt i mateskuffen, lå det ferdig brettet i respektive hyller. Brukeren styrer skapets operasjon med en enkel vri-bryter, så ordner systemet resten.

Koblet opp

Laundroid er naturligvis koblet opp mot en tjenestestruktur. Dersom den plukker opp et plagg som den ikke helt vet hvordan den skal håndteres, så er veien kort til produsentens erfaringsbase.

Noe for det norske markedet?

Hvorvidt produkter av denne typen kommer på det norske markedet, gjenstår å se. Det avhenger av nordmenns betalingsvilje. Siden skapet ifølge produsenten er konstruert i samsvar med anerkjente internasjonale standarder er veien til det norske markedet kort – om vi vil det da?

Relaterte artikler

Se alle nyheter

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 3

Dato
04.06.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 2

Dato
15.05.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 1

Dato
22.04.2024