Tilbake

NEK er tilstede på CES 2018

Tirsdag 9. januar 2018 starter årets CES-messe i Las Vegas. Her samles alle toneangivende aktører som bidrar til rammebetingelsene for, utvikler, produserer eller markedsfører fremtidens elektriske produkter. NEK er tilstede på en slik arena.

CES rommer et bredt spekter av aktører, fra de som har prototype på nye og inovative produkter, til de store multinasjonale selskapene som Google, Samsung, Sony og LG.

Søndag 7. januar åpnet man dørene for media og industri analytikere. Steve Koenig som er leder for den amerikanske elektronikkbransjeforeningen (CTA) holdt et engasjerende innlegg, hvor han gikk gjennom trendende man ser for den nærmeste tiden. Han trakk frem betydningen 5G ville få for produktutviklingen de nærmeste årene. “Alle” produktene som lanseres fremover vil dra veksler på et tjenestelag i skyen. Effektiv kommunikasjon med en god båndbredde er avgjørende for denne utviklingen.

Bruk av tale i kommunikasjon med elektrisk utstyr er også på full vei inn i markedet. Kunstig intelligens som ligger i skyen, sørger for å omgjøre tale til et språk maskinene forstår.

Etter innlegget åpnet en mindre messe med presentasjon av spesielt inovative produkter. Et flertall av disse ikke er kommet på markedet enda. NEK vil komme tilbake med nye artikler fra messen.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

NEK 703 gir krav for å ivareta miljøet ved drift av datasentre

Dato
16.05.2024

Ny NEK 700 - Informasjonsteknologi lanseres

Dato
16.05.2024

Besøk NEK på Eliaden 28-30 mai!

Dato
16.05.2024