Tilbake

Suksess for Elsikkerhetskonferansen 2017

Den tradisjonelle Elsikkerhetskonferansen ble arrangert for femte gang i år og mer enn 200 deltakere møttes til faglig oppdatering.

NEK - Trond Salater

Elsikkerhetskonferansen 2017 gikk av stabelen 20 – 21 november i Oslo Kongressenter. Det sterke programmet var en viktig årsak til rekorddeltakelse og mer enn 200 påmeldte gjorde at kapasiteten på konferansesalen ble sprengt.

– Det var gledelig at så mange valgte å være med på konferansen forteller Leif T. Aanensen, som er fagsjef i NEK og ansvarlig for Elsikkerhetskonferansen. Alt tyder på at programmet traff veldig godt og vi har fått mange positive tilbakemeldinger.

Med foredragsholdere fra både offentlig forvaltning, politi, næringsliv og akademia var det en rekke tidsaktuelle tema som ble tatt opp. Et av emnene det var stilt store forventinger til var Eirik Selviks sniktitt på NEK 400:2018 som kommer i juni. Selvik, som er leder av komiteen med ansvar for NEK 400 kunne presentere flere omfattende endringer. Blant annet vil den oppdaterte standarden behandle solcelleanlegg og elbilladning, som bare blir mer og mer aktuelt. Konferansen viste videre at det er stor aktivitet innenfor den elektrotekniske bransjen hvor digitalisering og sikkerhet blir stadig viktigere.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400

Dato
15.05.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400

Dato
26.04.2024

Havvindforum vil finne kravene til vindparkene

Dato
12.04.2024