Tilbake

Barco medlem av NK 110 Flatskjermutstyr

Øyvind Svensen fra Barco i Fredrikstad er blitt medlem av NK 110 Flatskjermutstyr. Komiteén speiler den internasjonale komiteén IEC TC 110 – Electronic display devices.

Tidligere Projectiondesign i Fredrikstad – nå en del av Barco –  er verdensledende på utvikling og produksjon av høyoppløselige og kompakte single-chip DLP®-projektorer. Projektorene er designet, utviklet og produsert for et bredt spekter av applikasjoner som trening og simulering, turistattraksjoner, planetarier og vitenskapelig visualisering.

Øyvind Svensen har gått inn i den internasjonale arbeidsgruppen IEC TC 110 WG 10 Laser display devices. Denne arbeidsgruppen utvikler standarden som “setter rammene” for det produktet som Barco Fredrikstad har spesialiert seg på.

Relaterte artikler

Se alle nyheter
Bærekraftig industri

Standarder er sentralt for Grønt industriløft

Dato
17.01.2024
3D print

Sertifisering mot standarder - forutsetning for global handel

Dato
05.01.2024

Fremtidens kraftforsyning for forsvar og beredskap 

Dato
28.11.2023