Tilbake

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Etter at vi lanserte våre nye websider har vi hatt et jevnt besøk, men vi ønsker oss stadig flere lesere. Sidene våre er tilgjengelige for deg der du måtte befinne deg, og er nå tilpasset mobil og nettbrett. Vi har nå også etablert et eget nyhetsbrev, som blir sendt ut med jevne mellomrom og holder deg oppdatert.

Meld deg på NEK Nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vil inneholde mye interessant stoff angående det som skjer innen el- og ekom standardisering. Våre nettsider oppdateres jevnlig med nye fagartikler, produktnyheter, referater fra konferanser og hele tiden er det aktivitet på våre “Spørsmål og svar” sider. Vi har også nye komitésider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyhetene rett inn i e-post boksen!

Meld deg på NEK Nyhetsbrev!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Hva betyr?? Electropedia gir svaret.

Dato
06.06.2023

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023

Gratis seminar 15. juni om offentlig regelverk og standarder

Dato
09.06.2022