Tilbake

Følg oss på nye NEK-websider!

Fra 15. november har vi etablert nye websider med nytt design og ny og bedre funksjonalitet. Sidene vil bl.a. være tilpasset mobil og nettbrett. Nettbutikken er uforandret hos Standard Online.

Vi håper på mange fornøyde lesere!

Siste innspurt før lansering!

Vi har i de siste månedene hatt en prosjektgruppe som har arbeidet med å spesifisere hvordan vi ønsket at en ny «NEK-web» skulle være. Dette med hensyn til ny funksjonalitet og ikke minst et nytt design. I denne prosessen har vi fått god hjelp av designbyrået Design Container. Vi har også kjørt ulike brukertester, både med hensyn på brukervennlighet og på selve «kundereisen». Vi har fått god hjelp av eksterne brukere, som har bistått oss og kommet med forslag til forbedringer.

Av ny funksjonalitet kan nevnes at sidene nå er tilpasset mobil og nettbrett, bedre komitésider, produktsider med forhåndsvisning, nytt bibliotek, samt integrert side for «Spørsmål og svar» på tekniske spørsmål. Dette er i første omgang på NEK 400 og NEK 399, men her vil det komme flere etter hvert. Det skal også generelt være lettere å ta kontakt med oss i NEK. I tillegg har vi lagt vekt på en bedre navigasjonsstruktur og at det skal være lettere å finne det du leter etter.

Standarder må kjøpes i nettbutikken, på samme måte som i dag.

Vi håper på mange fornøyde lesere!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Hva betyr?? Electropedia gir svaret.

Dato
06.06.2023

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023

Gratis seminar 15. juni om offentlig regelverk og standarder

Dato
09.06.2022