Tilbake

IEC SC 23B MT4 møte hos NEK

Med økende bruk av elektriske biler er det naturlig at stikkontakter ved lading vil bli utsatt for en annen lastprofil enn det som har vært før. Det er også indentifisert utfordringer med krympede forbindelser i ferdigstøpte plugger.

Dette er blant temaene som diskuteres på dette møtet. Fra Norge deltar Nils-Magnus Hagen fra Elko.

Møte i IEC-SC23B-MT4

IEC SC 23B MT4 Ad hoc working group Load Profiles har møter hos NEK denne uka. Denne gruppa ble etablert for å se på en utvidet bruk av dagens husholdningsstikkontakter for større laster enn det som har vært normalt til husholdningsbruk.

Relaterte artikler

Se alle nyheter
3D print

Sertifisering mot standarder - forutsetning for global handel

Dato
05.01.2024

Du kan være med å lage standarder!

Dato
28.09.2023

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

Dato
27.09.2023