Tilbake

Eliaden åpnet på Norges Varemesse på Lillestrøm tirsdag 31. mai

Med ramme og tema “Fremtiden er grønn og går på strøm”, åpnet statsråd Monica Meland Eliaden 2016. Eliaden eies og arrangeres av stiftelsen Elektroforum som er etablert av tunge aktører i den norske elektrobransjen.

Standard Online sin stand
Lars Ihler

Sveriges tidligere statsminister Gøran Persson var åpningskonferansens hovedgjest og presenterte en stor forsamling for globale utfordringer og lokale muligheter. Særlig la han vekt på forventede endringer rundt begrepet elnett. «Nett og energilagring, batteriene, blir den store utfordring og fremtid.» Nettet vil være alle brukeres nøkkel til suksess og vil endre maktforholdene i samfunnet. Jf. hva som har skjedd på området mellom tidligere store, sentraliserte datamaskiner og lokale nettverk med mange små brukere.

NEK og Standard Online har felles utstillingsstand på Eliaden. NEK har flere seminarer, alene og sammen med andre. Eliaden er et viktig sted å introdusere nye produkter.

Informasjon om Eliaden

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Du kan være med å lage standarder!

Dato
28.09.2023

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

Dato
27.09.2023

Velkommen til lanseringswebinar av NEK EN 50110-1!

Dato
16.08.2023