Tilbake

Årsmøte i IECEE – Certification Management Committee

NEK var vertskap for årets møte som ble avholdt i Oslo 1.-2. juni 2016. Det deltok ca. 130 delegater, inklusive IECs sentrale ledelse. Delegatene kommer fra hele verden og dekker det vesentligste av relevante laboratorier og elektroteknisk industri.

Felles middag med fantastisk utsikt fra Ekeberg
IECEE

I tillegg til å utvikle internasjonale elektrotekniske standarder, har IEC etablert og opererer vellykkede ordninger innen internasjonal testing og sertifisering av elektrotekniske produkter og systemer. NEK er det norske medlemsorganet i IEC. Innenfor IECEE/CB scheme er norskbaserte Nemko en av de ledende globale operatørene.

IECEE – IEC System of Conformity Assessment for Electrotechnical Equipment and Components, er også omtalt som IEC CB Scheme.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Et historisk blikk på IEC TC 3 

Dato
24.01.2024

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023