Tilbake

Ny fagsjef innenfor område energiforsyning

Lars Ihler (56) begynte som fagsjef hos NEK 4. januar 2016. Han kommer fra stilling som daglig leder hos Smallworld Systems AS.

Fagsjef Lars Ihler

Lars Ihler er utdannet cand. scient. innen fysikk, instrumentering og måleteknikk. Han startet sin karriere med å utvikle datasystemer hos Alcatel STK Norge innen store telefonsentraler. Deretter var han ansatt ved Landis & Gyr, Zug, Sveits og senere Landis & Gyr, Norge, senere Telegyr Systems Norway. I disse årene arbeidet han med ledelse, salg og leveranse av driftssentraler til norsk energiforsyning. Senere også hos Metso Automation Zug, Sveits, med ansvar som salgssjef i de nordiske land.

Siden 2003 har Ihler vært ansatt hos Smallworld Systems med ansvar for salg og leveranse av nettinformasjonssystemer til norske energi og telekommunikasjonsbedrifter. De siste årene har han også vært daglig leder i konsulentfirmaet som i dag teller 21 ansatte. Ihler har erfaring med at bransjene etterspør standarder og at behovet er økende i forbindelse med økte krav til sikkerhet og datakvalitet.

Lars Ihler vil få særlig ansvar for oppfølging av standardiseringsarbeid rettet mot energiforsyningen samt tilstøtende fagområder relatert mot industrien.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Hva betyr?? Electropedia gir svaret.

Dato
06.06.2023

Strukturering av havvind er avgjørende for suksess

Dato
18.04.2023

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023