Tilbake

IECs General Meeting 2014 offisielt åpnet

Åpningen i Tokyo International Forum ble foretatt av Minister of Economy, Trade and Industry, Mr .Yoichi Miyazawa, Dr Junji Nomura, IECs president; og Dr Tamotsu Nomakuchi, president i den japanske nasjonale komiteen i IEC.

IEC GM 2014 Åpningssermoni

I tillegg til de tre offisielle representantene fra myndighet og arrangører, var det korte foredrag fra to toppledere i japanske elektrotekniske konsern: President i Panasonic Corporation, Mr Kazuhiro Tsuga, og president i Hitachi Ltd, Mr Hiroaki Nakanishi. Så vel myndigheter som industri vektlegger standardiseringens betydning for global handel og velstandsutvikling.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Et historisk blikk på IEC TC 3 

Dato
24.01.2024

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023