Tilbake

IEC-utmerkelser utdelt

Under åpningen av IEC Standard Management Board møtet mandag 10. november ble det utdelt 3 IEC-utmerkelser av typen Thomas A. Edison Awards. Prisene gikk til henholdsvis Ms. Elaina Finger, Mr. Jim Munro og Mr. Guy Perrot

IEC Edison Award

Foto: IEC

Utmerkelsene gikk til følgende komitemedlemmer:

  • Ms. Elaina Finger, Assistant Secretary, TC86/SC 86C
  • Mr. Jim Munro, Chairman TC31
  • Mr. Guy Perrot, Secretary TC 86/SC86A, TC 46/SC 46F

Alle tre ble tildelt IEC-utmerkelsen Thomas A. Edison Awards under åpningen av IEC SMBs årlig møte i Tokyo mandag 10. november. SMB=Standard Management Board. Prisen henger høyt og tildeles komitemedlemmer som over tid har bidratt til viktig globalt standardiseringsarbeid innen IECs virkefelt.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Et historisk blikk på IEC TC 3 

Dato
24.01.2024

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023