Tilbake

NEK har flyttet i nye lokaler

Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) har flyttet til Mustads vei 1, 0283 Oslo på Lilleaker (ved CC Vest). Vi er lokalisert i 7.etasje. Det er samme besøks- og fakturaadresse.

Flyttingen skjedde fredag 27. juni 2014 og fra mandag 30. juni var vi i operativ drift i nye lokaler som ligger i samme område som i dag. Den største forskjellen er at vi flyttet fra brygga på Lysaker, over Lysakerelven og opp til «Mustad-bygget» vegg-i-vegg med CC Vest.

Hvordan komme til Mustads vei 1?

Reisemåten blir som før. Buss eller tog til Lysaker stasjon. Det finnes gangvei langs elven opp til våre nye lokaler. Inngang er fra vestsiden av bygget eller via kjøpesenteret CC Vest.

Med bil kan man kjøre av fra Ring 3 sydvestlig retning like etter Granfosstunnelen. Da kommer man umiddelbart til rundkjøring hvor man kan kjøre inn i parkeringshuset tilhørende CC Vest. Fra E18/Lysaker kjører man opp Lilleakerveien og tar til venstre i rundkjøring nedenfor eller ovenfor CC Vest.

Kart over adkomst

Hva trenger du å vite?

Kontorene ligger i 7. etasje. Telefon: samme sentralbordnr. som før; 67 83 31 00. Ansatte har ikke lenger fasttelefonr., kun mobilnr.

Besøks- og postadresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo.

Reisebeskrivelse til Mustads vei 1

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i nye lokaler!

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023