Tilbake

Ny www.nek.no fra 3. februar 2014

Fra og med mandag morgen 3. februar vil NEKs nettsted www.nek.no, samt standardiseringens felles inngangsportal www.standard.no fremstå med nytt design og mer brukervennlig grensesnitt. Vi håper med dette å ha skapt en bedre og tydeligere profilering av NEK i markedet.

NEK Balong

Vi vil fortsette å tilby relevant informasjon til våre komitemedlemmer, kunder og andre interessegrupper. Nettstedet vil få et mer moderne uttrykk og det vil bli lettere å vise sidene på mobil og lesebrett. Selve handleprosessen vil ikke bli endret.

Vi ønsker å vise brukerne den store bredden av elektrotekniske fagområder vi arbeider innenfor. Elektroteknisk standardisering er delt inn i 12 ulike fagområder; alarmsystemer, ekom, eksplosjonsfarlige områder, el-drevet transport, elektrisk utstyr, energiproduksjon, EMC, overføring og distribusjon, industriautomasjon, lavspenningsinstallasjoner, maritime elinstallasjoner og velferdsteknologi. Det skal bli lettere å finne de nyhetene og produktene du har interesse av. NEK-forsiden, www.nek.no og felles portalforside blir dynamisk med mer innhold enn tidligere.

Nytt blir det også at du kan bestille RSS nyhetsvarsling. Du vil kunne abonnere på nyheter fra hele www.standard.no eller spesielle fagområder, for eksempel elektroteknikk. Nå kommer muligheten til å formidle relevante nyheter til eget intranett.

Nettbutikk

Menyfanen som idag heter “Søk og kjøp” vil få navnet “Nettbutikk”. Her vil du finne kjøpshjelp, veiledninger og informasjon om de mest populære normer/standarder. Det vil også bli enklere å få oversikt over produktporteføljen.

Forbedringer for abonnementskundene

I forbindelse med oppdateringen av nettstedet vil det bli tilgjengeliggjort ny funksjonalitet for kunder som har avtale om abonnement på web. Vi nevner at det vil bli mulig for brukere uten kjøpsrettigheter å sende en utfylt handlevogn til abonnementets administrator, slik at man enkelt kan velge å kjøpe de produktene den enkelte bruker trenger.

Vi håper du blir fornøyd med det nye nettstedet og ber om tilbakemeldinger når vi etter planen går “live” på morgenen mandag 3. februar.

Hjertelig velkommen til nye www.nek.no!

Relaterte artikler

Se alle nyheter
fakta om strøm

Fakta om strøm - NEKs nye nettside!

Dato
04.03.2024

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023