Trond Salater

"Cybersikkerhet i den digitale verden engasjerer"

Om foredragsholder

Trond har lang erfaring fra som fagsjef Industri og automatisering samt elektrisk utstyr.

Han er utdannet elkraftingeniør. Men har også bakgrunn som elektriker gr.L innen industri, makinsikkerhet og testing/sertifisering av maskiner og elektrisk utstyr.

Han har flere års erfaring fra landbaserte industribedrifter men også som testingeniør for bedrifter som leverer utstyr til offshore-næringene.

Tema

Sikkerhet på elektriske utstyr, industrielle anlegg og maskiner engasjerer Trond Salater. Dagens situasjon krever kunnskap om Cybersikkerhet i tillegg til den kunnskap man har på sikkerhet/safety. Det å se dette i en sammenheng og dra veksler ved bruk av riktige standarder er en stor fordel, enten du jobber som håndverker, prosjekterende ingeniør eller er innkjøper.

Salater gir engasjerte foredrag om sikkerhet og har også kunnskap om det metodiske på plass. Hans tette samarbeid med industrien og myndighetene på området gir et solid utgangpunkt for innleggene.

Trond har og en bred erfaring fra ulike temaer som maskinsikkerhet, NEK EN 60204-1, automatisering/ Industri 4.0, elektrisk utstyr (FEU/CE-merking), risikovurdering, ISO 12100, samt cybersikkerhet (IEC 62443 – NEK 820).

Salater er flink til å engasjere og skape forståelse om den komplekse verden noen må sørge for å sikre. Er denne «noen» til stede i din forsamling?

Tidligere fordrag

  • Maskinwebinar NEK EN 60204-1,

  • NFEA Digitalization in the automation domain 2023,

  • NEK Erfaringskonferanse maskin 2023,

  • NEK Grunnkurs standardisering,

  • NEK vg. kurs standardisering,

  • NFEA Forum for automatisk produksjon 2019

Ønsker du Trond Salater som foredragsholder?

    JaNei