Tilbake

NEK er på jakt etter fagansvarlig for fornybar energi

Fornybar energi er et felt det satses mye på i Norge. NEK søker nå etter en fagansvarlig som skal ta ansvaret for sol, vind, vannkraft og energisparing.

Solcelleanlegg

Standardiseringsoppgavene øker og NEK er i vekst. Vi ønsker oss derfor å ansette en person som kan fylle rollen som fagansvarlig for Fornybar energi. Du vil spille en viktig rolle i å forme fremtidens standarder for sol, vind, vannkraft og energisparing. Ditt arbeid vil bidra til overgangen til en mer bærekraftig og elektrifisert fremtid blant annet ved å:

    • Lede og forvalte standardiseringskomiteer innen fornybar energi og smarte energisystemer
    • Samarbeide tett med et bredt spekter av fagpersoner for å identifisere og adressere standardiseringsbehov
    • Delta i NEKs ulike forum
    • Bidra til øvrige aktiviteter i NEK der alt henger sammen med alt, f.eks. elsikkerhet, miljø, helse, velferd og digitalisering.

Stillingen inngår i NEKs enhet for standardisering som har ansvar for å sikre best mulig organisering av standardiseringsarbeidet. I NEK hjelper imidlertid alle til, og du vil også bli involvert i prosjekter i NEKs enhet for forretningsutvikling og enheten for kommunikasjon. Dette kan eksempelvis dreie seg om utvikling av nye tjenester eller delta i gjennomføringen av webinarer og konferanser.

Les mer om stillingen på FINN.no

For spørsmål, kontakt Arild Røed som er leder av enheten for standardisering – tlf 928 31 128