Tilbake

Velkommen Christina – NEKs nye praksisstudent!

NEK har skaffet seg en ny praksisstudent fra Østfold. Hun heter Christina Spydslaug og skal gjøre arbeidsoppgaver knyttet til hennes studie. Christina vil jobbe sammen med Iselin og Arild i kommunikasjonsavdelingen frem til april. Praksis er en særdeles viktig og obligatorisk del av høyere utdanning innenfor kommunikasjon. 

Erfaring

Christina studerer bachelor i Internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold. Hun er 22 år gammel og har en del arbeidserfaring. Tidligere har hun hatt forskjellige praksisplasser i løpet av videregående som blant annet butikk og kontor. Før livet som student fikk hun fagbrev innen kontor -og administrasjon etter å ha vært lærling hos Statsforvalteren i Oslo og Viken. For tiden er hun på sitt siste studieår og arbeider med bacheloroppgaven sin. På siden jobber hun fast i Coop Extra, når hun ikke er på skolen.

– Jeg er spent på å være i praksis hos NEK. Det vil gi meg god og relevant erfaring i forhold til studiet og ikke minst bacheloroppgaven min. Mitt mål er å tilegne meg nok kunnskap og erfaring, slik at jeg er klar for det neste steget i arbeidslivet. Jeg har jobbet på siden helt siden mitt andre år på videregående og gleder meg til jeg blir ferdigutdannet slik at jeg kan få en mer strukturert hverdag. 

 

Bakgrunn

Christina kommer fra (og bor) i Rakkestad, noe Østfoldinger kaller for hjertet av Østfold på grunn av at det ligger geografisk sett i sentrum av hele fylket. På fritiden liker hun å være aktiv ved å spille håndball. Hun er også glad i å reise både innenlands og utenlands. 

– Jeg har brukt mesteparten av livet mitt i Østfold. Alt av skole, jobb og fritid har holdt sted enten i Rakkestad, Sarpsborg eller Moss. Til tross for det, så er jeg glad i å reise å oppleve nye steder. Det blir et helt nytt miljø å jobbe hos NEK, men det synes jeg bare er spennende og gøy. Jeg er svært opptatt av håndball. Det er mer enn bare en hobby for meg. Jeg har spilt siden 2009, og i dag spiller jeg for Tveter. De dagene jeg ikke er i hallen, er jeg en skikkelig sofagris, men venter i spenning til neste trening. 

Vi ønsker Christina velkommen til oss!