Tilbake

Iselin Dahl er NEKs nye medarbeider

NEK har ansatt Iselin Dahl som prosjektleder i innen kommunikasjon. Ansettelsen er en konsekvens av NEKs satsing innenfor arrangementer og behovet for å styrke kommunikasjon med brukerne av standardene.

Iselin Dahl

NEK har ansatt Iselin Dahl i en nyopprettet stilling som prosjektleder innenfor kommunikasjon. I sin nye stilling vil Iselin spesielt arbeide med NEKs arrangementer og aktiviteter innenfor kommunikasjon.

-NEK har de siste årene hatt en betydelig vekst innenfor konferanser og webinarer. Vår ambisjon er å gi nyttig informasjon om standarder og elektroteknikk generelt. Responsen tyder på at brukerne liker våre arrangementer, og det inspirerer oss til å skalere opp. Ansettelsen av Iselin vil gi oss større kapasitet og økt profesjonalitet som vil komme alle våre deltakere til gode, forteller Leif Aanensen, adm dir i NEK.

Hvem er Iselin Dahl?

Iselin Dahl er opprinnelig fra Kalmar i Sverige, men har norske foreldre. Hun flyttet over landegrensen for å gå på norsk folkehøyskole. Etter endt folkehøyskole fortsatt hun sin videre utdannelse ved Høgskolen i Østfold, hvor hun tok bachelor innen internasjonal kommunikasjon. De siste 10 årene har hun derfor bodd i Norge og er så svorsk man kan bli.

-Jeg har en kommunikasjonsfaglig utdannelse og startet som prosjektleder i NEK nå i mars. Min tidligere erfaring er fra bistand- og finansbransjen, der jeg har jobbet som innholdsprodusent og markedsfører. Min rolle i NEK vil innebære å utvikle og drifte kommunikasjonen for NEK, i kombinasjon med å bistå med planlegging og gjennomføring av NEKS arrangementer. Jeg gleder meg til å komme i gang i denne organisasjonen og bidra med mine tidligere erfaringer, forteller Iselin Dahl.

Må gi mer informasjon

NEK har i løpet av de siste årene hatt en god vekst i sitt standardiseringsarbeid. Det grønne skiftet medfører et økt behov for elektrifisering og elektrisk energi er nå aktuelt i sammenhenger som var utopiske for 10 år siden. Samtidig foregår det store digitaliseringsprosjekter i den kritiske infrastrukturen, som krever standardiserte løsninger.

-Interessen for standardisering har vokst kraftig de siste årene. I tillegg til veksten i komiteene, ser vi også at brukernes økende interesse krever at vi må profesjonalisere informasjonsarbeidet vårt ytterlig. Ansettelsen av Iselin Dahl innebærer en ytterlig styrking av NEKs kommunikasjonsarbeid. Vi skal selvfølgelig fortsatt arbeide med tekst, men ønsker å øke bruk av video og bli mer interaktive. Med sin bakgrunn vil Iselin få en viktig rolle for å oppfylle denne ambisjonen, avslutter Leif Aanensen.